På vei til jobb i dag satt jeg i kjent stil på bussen i min egen verden; med nesa ned i telefonen, litt sliten og med øreproppene plugget i med P3-morgen som «selskap». Som sikker mange andre var jeg litt morgen trøtt og ikke helt fokusert med hodet i andre tanker da det plutselig streifet et kjent navn på øret. Reporteren på P3-morgen siterte selveste Grete Roede med at «det er ingenting du kan spise som gjør deg tynn» – altså at salat, kesam etc. gjør deg ikke «magisk» slank selv om dette er sunne matvarer.

Line Roede

Jeg skal love deg for at kurslederånden plutselig slo meg og jeg satt der som en solstråle og smilte fra øre til øret i en ellers så tom buss på vei ut av Oslo sentrum. De berømte Roede-metoden på direkte sendt radio for å være den ernæringsventilen som de enstemmig følte mest tiltro til og kunne godt forstå at de hadde holdt ut i så mange år.

Woop woop – herlighet for en god start på dagen!! Jeg blei så gira og delte på 2 minutter denne lille «hverdagsopplevelsen» på Facebook og med mine nærmeste. Tror du ikke vi fikk litt god omtale og litt ekstra «ros» av helt ukjente mennesker som skrøt av innsatsen som jeg og flere andre i Roede-konsernet gjør hver eneste dag. De pratet trolig i 2 minutter om denne saken, men det gjorde så godt på innsiden av en sliten morgenkropp da de roste oss litt enkle og pålitelige kostråd.

Det er nemlig ikke mer som skal til for å glede meg – et snev av «hverdagsmagi» der altså!
Legg gjerne igjen en kommentar: