Jeg håper dere alle fikk til gårsdagens øvelse Omvendt rygghev på bord og kjenner det litt i baken/rygg i dag?

Gårsdagens heldige luke-vinner er:  Anne Berit Strøm og vil få et lodd i konkurransen i hovedpremien, en herlig goodiebag med mye kult stæsj fra både Abilica og Roedebutikken som trekkes på juleaften. Dersom du har lyst til å vinne i dagens adventsluke, så må du følge instruksjonene i dette innlegget. 

Dagens øvelse er: STOLEN

IMG_8695

Dette er i utgangspunktet en statisk øvelse som du skal holde stabil under hele settet. Det vil si at du skal prøve å holde stolen i 1 min (60sek) som skal gjentas tilsammen 3 ganger. Denne øvelsen jobber med bakside lår, rumpe og forside lår.

Stå med ryggen mot veggen og plasser beina et stykke ifra den. Gå ned i sittestilling og hold denne posisjonen. Du skal holde posisjonen til du merker at du begynner å stivne i lårene. Hvil tilsvarende.

IMG_8761

Som du ser så holder jeg hendene på lårene, men du kan utfordre deg selv ved å holde hendene på brystet.

IMG_8796

Fokuser på å holde beina i en 90 graders vinkel i kneet og tilsvarende i hoften. Det er ser ut som du sitter på en stol, derav navnet på øvelsen.

IMG_8797

Her kan det være morsomt å se hvor lenge du klarer å stå, men prøv å sikte mot 1 minutt! Dersom du klarer kortere, så er det også greit! Men det skal svi litt i musklaturen under denne øvelsen. Hold så lenge du måtte ønske å gjenta da 3 runder. Denne øvelsen kan du utvikle deg raskt på, så her kan øvelse gjøre rask mester 🙂

Husk å enten kommentere under innlegget her med “gjennomført” når du har gjennomført øvelsen, legg en kommentar “gjennomført” på Facebook under linken eller tag et bildet på Instagram med #styrkekalender og @linephoto for å være med i trekningen av dagens vinnerlodd. Vinneren kåres i morgen.

Lykke til folkens!
Legg gjerne igjen en kommentar: