Jeg håper dere alle fikk til gårsdagens øvelse Step m/strikk og kjenner det litt i lår/legg i dag?

Gårsdagens heldige luke-vinner er: Anne Pflugradt og vil få et lodd i konkurransen i hovedpremien, en herlig goodiebag med mye kult stæsj fra både Abilica og Roedebutikken som trekkes på juleaften. Dersom du har lyst til å vinne i dagens adventsluke, så må du følge instruksjonene i dette innlegget. 

Dagens øvelse er: SUPERMANN (diagonalstrekk)!

IMG_8774-1

Dette er en enkel men effektiv ryggøvelse som man må huske å gjøre i samspill med sit-ups. Her trener du rygg, rumpe, bryst, biceps og lår. Med andre ord en allsidig styrkeøvelse som de fleste kan få til. Nå har det vært en del krevende øvelser de siste dagene, så da kan det være oki med en som ikke er så altfor slitsom.

Stå på alle fire med hodet i forlengelse av overkroppen. Stram opp og stabilisér mageog korsryggregionen. Strekk vekselvis den ene armen og det motsatte beinet til de er en forlengelse av kroppen.

IMG_8774-1 - Kopi

Hold denne supermann stillingen litt – hvor du kniper i rumpe og mage…

IMG_8775

….før du slipper opp og fører albue og kne sammen mot midten under magen og gjenta øvelsen (uten pause) i 10 repetisjoner på hver side av kroppen. Gjenta i 2 runder til.  Da ender du med 3×10 repetisjoner på hver side av kroppen.

Husk å enten kommentere under innlegget her med “gjennomført” når du har gjennomført øvelsen, legg en kommentar “gjennomført” på Facebook under linken eller tag et bildet på Instagram med #styrkekalender #greteroede og @linephoto for å være med i trekningen av dagens vinnerlodd. Vinneren kåres i morgen.

Lykke til folkens!
Legg gjerne igjen en kommentar: