Jeg håper dere alle fikk til gårsdagens øvelse Ballerina og kjenner det litt i leggene i dag?

Gårsdagens heldige luke-vinner er: Siv Karin Førde og vil få et lodd i konkurransen i hovedpremien, en herlig goodiebag med mye kult stæsj fra både Abilica og Roedebutikken som trekkes på juleaften. Dersom du har lyst til å vinne i dagens adventsluke, så må du følge instruksjonene i dette innlegget. 

Dagens øvelse er: Omvendt sit-ups med kjele!

IMG_8747-1

Denne øvelsen kan du både starte fra en sittende posisjon og en liggende. Uansett så vil du få trent de midtre magemusklene godt her! Her vil jeg at du skal bruke litt motstand – enten i form av en lett bok eller tyngre jernkjele etc etter eget styrkenivå.

Sitt rett på gulvet med beina fremfor deg og hold kjelen/ballen7boken foran deg. Senk ned kjelen og overkroppen, slik at korsryggen berører underlaget og ryggsøylen senkes virvel for virvel.

IMG_8750

Strekk armene bak hodet slik at du får kjelen bak hodet.

IMG_8748

Hev så kjelen igjen og løft ryggen i en bue opp igjen på lik linke som du kom ned og løft med deg resten av kroppen tilbake til startposisjon. Sørg for en jevn bevegelse.

IMG_8747-1

Dette gjentas som de andre øvelsene i sett på 3×10 repetisjoner. En god og enkel mageøvelse som blir seig mot slutten 🙂

Husk å enten kommentere under innlegget her med “gjennomført” når du har gjennomført øvelsen, legg en kommentar “gjennomført” på Facebook under linken eller tag et bildet på Instagram med #styrkekalender #greteroede og @linephoto for å være med i trekningen av dagens vinnerlodd. Vinneren kåres i morgen.

Lykke til folkens!
Legg gjerne igjen en kommentar: