For meg er det aller viktigste at jeg får noe mat i magen etter en trening, helst innen 30-60 min etter endt økt!

På trening blir det vann som tørstedrikk, og kanskje en banan som påfyll dersom økta er lang!

Etterpå blir det ofte rett hjem til lunsj/middag eller så planlegger jeg å ha med meg en niste slik som i dag. Yoghurt, diverse frø og kjerner med tørket aprikos og rosiner pluss en banan! Kanskje litt vel mye mat og påfyll etter en cardioøkt m/styrke på kun 45min (som mellommåltid), men noen ganger faller lunsjen eller middagen sent og da er det greit at ikke blodsukkertet går helt i kjelleren når jeg omgås folk. Ja, du vil nemlig ikke møte en sulten Line på din vei. Jeg blir nemlig gretten og nokså udregelig i følge venner og familie, og jeg er altfor klar over denne “skyggesiden” selv. Derfor forebygger jeg eventuelle mat “tomrom” og fyller heller litt skikkelig på etter en god treningsøkt.

Jeg håper du som meg er flink til å fylle på nok slik at kroppen får tid til å restituere seg?

#trening #kosthold #mat #blodsukker #humør
Legg gjerne igjen en kommentar: