For tredje år på rad kjører jeg i gang min #styrkekalender på nett etter forspørsel fra flere tidligere deltakere. Første året (2015) rekruttere jeg hele 40 000 deltakere. Da tok det helt av og jeg må si det var overveldende å følge opp alt sammen. Denne gangen kjører jeg en “ønskereprise” etter flere etterspørsler fra mine følgere, selv om jeg egentlig de siste dagene ligget med dyna over hodet (i de øyeblikkene det er fysisk mulig med to små barn) pga kraftig forkjølelse og omgangssyke hos både meg og ungene.  Men nå håper vi på bedre tider og en desember med både mer aktivitet og overskudd. Da er det moro med litt drahjelp, og det er faktisk ikke så mye som skal til folkens. Derfor kjører jeg i gang på nytt dette året.

Tidsrom:
1 des-24 des 2018
Publisering av øvelse: kl 06:00 hver dag på min Roede-kursleder side på Facebook!

Jeg kjører til daglig både nettkurs og lokale Roede-kurs, og vil fra Januar 2018 igjen begynne å holde Roede Aktiv Ute kurs og Standard Roede-kurs hver tirsdag i Oslo – fortsatt ledige plasser her! Der viser jeg ukentlig mine deltagere gode styrketreningsøvelser som ofte ikke krever mer enn egen kroppsvekt og kanskje en strikk eller to.. Jeg vil derfor denne førjulstiden på nytt inspirere DEG (uansett om du går på kurs eller ikke) til å teste ut 24 ulike styrkeøvelser som jeg vil publisere en ny adventsluke i denne online kalenderen dag for dag!

Følg min facebook side her, og heng deg med på enkle øvelser denne førjulstida!

Du kan nå bruke hver dag før jul til å teste ut en ny serie med øvelser og bli klar for det nye året. La oss si at vi tjuestarter “treningsboosten” som slår inn hos de fleste etter nyttår!

Gjennomføring: Gjør hver øvelser i sett av 3×10 repetisjon. som kan gjøres rett etter hverandre eller med innlagte pauseintervaller.Jeg mener med dette at øvelsene skal gjøre 10 ganger etter hverandre og gjentas 3 ganger med en liten pause på 30 sekunder i mellom! Du kan også fordele dine 30 repetisjoner gjennom hele dagen om du skulle syntes det tar tid å gjøre alle 3 settene etter hverandre.

Målet er at du pusher dine grenser og gjør dette for deg selv, og ingen andre! Men dersom du får med deg en partner så er det helt klart «lettere sammen». Vi gjør det jo sammen med deg vi andre som er med også, slik at det hele oppleves som en kollektiv innsats før jul.

Tanken er at du etter gjennomførelse kommenterer at øvelsen er gjennomført ved at du enten publiserer en kommentar med “gjennomført” under innlegget (kalenderluken) her på bloggen eller på Facebook, eller at du tagger et bildet hvor du gjør øvelsen med #styrkekalender #greteroede og @linephoto på Instagram.

Premiering: Jeg vil hver dag trekke ut en heldig vinner som vil være med i hovedtrekningen av “goddiebag” med treningshjul fra Abilica, reflekser til bag/veske og en vest , samt en fin kokebok fra Grete Roede til en samlet verdi på kr 999,-. Vinneren kåres på juleaften! Hver daglige “Loddvinner” blir annonsert på adventsluken som legges ut dagen etter. De som er med i trekningen av årets hovedpremie tar jeg personlig kontakt med slik at dere kan følge med og glede dere litt ekstra til juleaften!

Del gjerne siden med venner og bekjente! Utfordre dine nærmeste til å delta på julens kanskje mest artige og aktive, men også helsefremmende julekalender som du kan risikere å bli litt støl av… Hehehe 🙂
Legg gjerne igjen en kommentar: